Seneste nyt fra De Utrolige År®

Workshop i Autismeprogrammet 

Workshop for DUÅ Basic gruppeledere om familier med børn med autisme

Hvordan tilgodeses og tilpasses De Utrolige År Basic til familier med børn med autisme? Det er temaet for denne uddannelsesdag for DUÅ gruppeledere. Formålet med workshoppen er at klæde gruppelederne på til specifikt at håndtere, vejlede og anerkende de særlige udfordringer der kan være i familier med børn med autisme og herved optimere deres udbytte af programmet.

 Vi skal sammen dykke ned i temaerne:

  • Autismediagnosen
  • Tilpasning af programmet til børn med autisme
  • Visitation til autismegrupper
  • Casearbejde ift. børn og forældre
  • Erfaringsudveksling

De Utrolige År børneprogrammet Dinosaurusskolen - Dino Lille gruppe

De Utrolige År DK har valgt at sætte fokus på Børneprogrammet Dino Lille gruppe. Der er afholdes en tredages workshop i Dino Lillegruppe den 23. september - den 25. september 2019 på Center for ADHD, Marselis Boulevard 1, Århus C.

Mentorkonference

Mentorkonferencen 2018 blev afholdt i Provence i Sydfrankrig i et smukt landligt bjergområde 1 ½ -times kørsel fra Marseille. Vi var 46 mentorer og trænere fra en lang række lande repræsenteret, og vi var indkvarteret på et lille idyllisk hotel, serviceret af en skøn værtsfamilie og omgivet af smukke omgivelser og en skøn natur. Alt sammen var med til at skabe nogle fantastiske rammer for et godt og udbytterigt mentormøde.

Læs referat her

Nyhed - Home Coaching

Som noget nyt udbyder De Utrolige År DK workshops i Home Coaching i uge 2 i januar 2019. De endelige datoer og pris for workshops vil fremgå snarest på hjemmesiden: www.deutroligeår.dk

Træning af lærere og pædagoger skal mindske adfærdsvanskeligheder i klasseværelset

Interview med Peter Loft, MSW, Incredible Years Senior Trainer. 
Peter Loft gæstede Danmark sidst i juni til Workshop i børnehave/skole (TCM) programmet for gruppeledere. Vi fangede ham til en snak om, hvad De Utrolige År ® som program kan, hvorfor det er vigtigt og ikke mindst - hvordan praktiseres programmet, så det skaber resultater og forandringer i hverdagen. 

Læs hele artiklen og interview med Peter Loft

Flygtninge-familier glade for forældrekursus

Integrationsteamet på Familiecenter Sabroegaarden i Skive har netop med succes afsluttet det første for- ældrekursus for nyankomne flygtningefamilier i De Utrolige År programmet.  

Læs hele artiklen her.

The Incredible Years® USA, Inc. All rights reserved. "THE INCREDIBLE YEARS®" and all related trademarks are owned by The Incredible Years®, Inc. USA.

Limited use of trademarks and copyrighted material is by license from The Incredible Years®, Inc. All program materials must be ordered through